31 d’octubre del 2012

WASHI TAPE

Ja ha arrivat la primera comanda de Cinta japonesa o WASHI TAPE. Aquesta cinta, d'origen japonés,  és la perdició dels "Crafters". Són unes cintes adhesives de paper d'arrós, de molt colors, dissenys i amplades. Podeu transformar el què us passi pel cap: pots de vidre,  capses de fusta, gots de plàstic,  pinces de fusta, llibretes.. fins i tot  el mòbil. Aquest  any han tret la col.leció HOME, aviat tindrem alguna mostra.!








27 d’octubre del 2012

EL MON DE L'AMIGURUMI

Avui ja fem el segon taller, en aquest cas es per començar aprendre a treballar l'amigurumi. Consisteix en treballar amb ganxet (crochet) i ninotets, bé,  es poden fer multitud de coses, des de figures com les que avui farem: un COR, un BOLET  i una CARBASSA ( aprofitant que arriba la castanyada).

Trobareu infinitat de tutorials i model a la xarxa per anar practicant!!

25 d’octubre del 2012

PRIMER TALLER

Coneixeu el Trapillo??  Algú segur que si.

Els que no, us explico, és un material que ve dels excedents de les peces grans de teixit de cotó  i de lycra, que ara en fan bobines, grans i petites. Trobareu difererents marques, amb textures i colors diferents. Els preus també variaran depenent del fabricant.
Personalment, les marques qua a mi m'agraden són Sacocharte i  Trap-art, són les que trobareu a la botiga. Aquest teixit es treballa normalment  amb la mida de ganxet de 10 mm o de 12 mm, hi ha de fusta, de metall i de plàstic.

Aqui us deixos unes fotos de les coses que es poden fer amb el Trapillo, material del que farem el taller el proper DIVENDRES 26 D'OCTUBRE:




AQUI us deixo el link d'aquest blog  on podeu veure quines coses es poden fer per casa.







BONA REFERÈNCIA

Aqui us presento la revista  KIREEI, que ja podeu trobar a la botiga,  una molt BONA REFERÈNCIA per a qui li agradi el món de la creativitat, en moltes de les seves vessants.  Un blog que va començar i ha seguit amb molta força per oferir-nos a tots i a totes que ens agrada  el crafting, la decoració, la il.lustració, el món infantil, tantes coses i idees... petits tresors, aconsegueixen que busquis cada vegada més i més.

A més a més de la web, ofereixen aquest magazine,  primer online, i ara ja va pel seu segon numero imprés, esperem que puguin ampliar les publicacions, per ara és bianual. Trobareu articles molt variats, que us donaran moltes idees, ganes d'aprendre i probar, l'unic que us faltarà,  i haureu de trobar, és el temps per fer-les.


24 d’octubre del 2012

DIVENDRES 26 OCT - INAUGURACIÓ

El proper divendres a partir de les 5 de la tarda donem el tret de sortida d'aquesta aventura en la que m'he ficat.
Veniu!!
Hem programat una ACTIVITAT GRATUÏTA, per anar escalfant i que us pogueu animar.
Farem  FLORS DE GANXET,  qui no sàpiga res de res, amb un moment  aprendreu el punt bàsic.
Us deixo aquest  exemple que he trobat,  està fet de dos cercles de punt baix, després s'uneixen amb ganxet i es cusen del centre cap a fora per donar-li forma.

 Hi ha gent que fa coses xulíssimes!!
Aquestes tenen un tutorial per si  ho voleu probar

AMB LA CARA NETA

Bé, aqui teniu ja alguna foto de com és la botiga, encara ens falta algun material, però la setmana vinent ja ens arriva de nou.

Espero que us agradi!!!

5 d’octubre del 2012

Aviat obrirem!

Estem acabant de donar els últims retocs a la botiga. Aviat ens veurem al carrer Clavé 16 de Sabadell.